Hårerstatning – Hair for life

Hårerstatning i Bergen

Natland Hårstudio i Bergen hjelper deg med klipping, tilpassing og måling av parykker og systemer for hårerstatning.

Natland Hårstudio har et godt samarbeid med dyktige leverandører som kan levere alt innen hårerstatning. Hos oss finner du kjente merkevarer som Jorgen, Begaline, Textureline, Onrite/Ontech og mange andre. Vi har som mål at du skal bli fornøyd, og vi vil gi deg tett oppfølging med de rette hårpleiesystemene.

Moderne hårerstatning tilpasses ditt eget hår, både i farge, struktur og glans. Du kan svømme, dusje og drive sportsaktiviteter uten å måtte tenke på håret. Det sitter like godt som ditt eget. Vi følger deg opp med et tilpasset pleieprogram, samt råd og veiledning for å sikre at du forblir fornøyd.

Vi har et stort utvalg hårdeler og parykker i ulike prisklasser – ekte eller syntetisk. Vi har også lang fartstid med kreftpasienter og andre som mister hår av medisinske grunner. Nav har gode støtteordninger for dem som kvalifiserer for hårerstatning, og vi informerer gjerne om mulige støtteordninger som du kan benytte deg av.

Personlig oppfølging gjennom mange år har ført til at mange av våre kunder blir som gamle venner å regne. Det er slik Helge ønsker å bli oppfattet, både av nye og eksisterende kunder. Ta kontakt for en gratis konsultasjon rundt hårerstatning så skal du se at det kan bli veien til en fornyelse som er deg vel fortjent!

Hair for life

Syntetisk hårerstatning

Tekstilbasert syntetisk hårerstatning finnes nå i mange forskjellige varianter. Fordelen med syntetisk hår er at det er mer robust og holder form og farge svært godt. Noen syntetiske hår er ømfintlige for føning og krølltangvarme mens andre tåler mer. Håret er farget med tekstilfarge, og det tåler sollys utmerket uten å falme. Noen syntetiske hår kan ha en for blank overflate og refleksene vil få en plassfølelse. Vi bruker polyester-hår som har en ru overflate og slik gir et mer naturlig inntrykk. Syntetisk hårerstatning er vannavstøtende og tørker derfor mye raskere enn naturhår, det holder også meget godt på fasongen. Syntetisk hår er stort sett rimeligere enn naturlig hår og kan produseres i alle lengder.

Naturlig hårerstatning

Ingenting slår ekte hår. Det har flere vesentlige fordeler ved hårerstatning. Det beveger seg naturlig, og ser ut som ekte hår fordi det faktisk er det. Det kan stripes, farges, lysnes og tåler til og med permanent. Det blir heller ikke flisete i tuppene, slik syntetisk hår ofte kan bli.

Fordi ekte hår er organisk, og har vært gjennom en del prosesser for å tilpasses spesifikk farge og tykkelse, er det mer avhengig av balsamkurer og pleie for å holde formen. Oppfølging blir derfor essensielt med naturlig hår.

Hårsystemer i ekte hår har tidligere vært svært kostbare, men vi ser at de stadig blir rimeligere på grunn av nyutvikling innen produksjonsteknikker. Det som påvirker prisen mest, er lengden på håret og hårkvaliteten.

hårerstatning
frisør i bergen
DSCN3376

Kontaktinformasjon

Nysgjerrig på hårerstatning? Ta kontakt for en gratis konsultasjon!

Nøstetorget 5
5011 Bergen

Telefon: 55 23 44 69/
957 347 07
E-post: post@natlandharstudio.no